Set 2 chiloti modelatori(tanga sau clasic) cu banda adeziva, t...
- 29%

Set 2 chiloti modelatori(tanga sau clasic) cu banda adeziva, talie foarte inalta

Pret vechi: 70.00 lei
49.99 lei
Reducere: 20.01 lei (29%)
2XBSHFA
in stoc

Produse in acest set

 
 
Cantitate: 1
 
 
 
Cantitate: 1
 
+
Pret vechi: 70.00 lei
49.99 lei
Reducere: 20.01 lei (29%)
  • Pinterest
Calculeaza costul de transport

Descriere Produs

Set 2 chiloti modelatori(tanga sau clasic) cu banda adeziva, talie foarte inalta

Lenjerie modelatoare cu banda adeziva, model tanga sau clasic - este ideal pentru modelarea corporala. Lucrat strans, cu material rezistent, dar in acelasi timp confortabil. Banda lata de silicon impiedica rularea si asigura aderenta pe corp.

Aceasta lenjerie este produsa prin tehnologie fara cusatura, imbunatatita prin crearea de diferite zone de presiune pe corp. In plus, aceasta oferă o utilizare confortabila chiar si la purtarea de zi cu zi.

Punctele de presiune integrate pe regiunea taliei ajuta la mentinerea formei soldurilor și a abdomenului. Marginile produsului sunt concepute pentru a nu lasa urme vizibile prin vestimentatie.

Bacteriile și mirosurile lor neplacute sunt eliminate gratie caracteristicilor antibacteriale. Urmele de transpiratie sunt absorbite si eliminate rapid datorita gradului crescut de absorbtie a umiditatii.

Instrucțiunile de spălare: Spalare in masina, la 30 de grade, nu sunt permisi produsi clorosi, nu se calca, nu uscati prin stoarcere.

Culori disponibile : bej, negru, alb


Marime : universala, pentru talie M/L/XL

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.