Certificat de Garantie

Certificat de Garantie

CERTIFICAT DE GARANTIE


Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003


Termenul de garantie oferit de MODELATOARE XTRM ONLINE S.R.L. clientilor sai pentru produsele comercializate pe site-ul bodysecret.ro este de 30 zile de la data achizitionarii produsului in conformitate cu legislatia in vigoare ( legea 449/2003, O.U.G. nr. 174/2008).

Garantia acopera lipsa de conformitate existenta la momentul achizitionarii produsului .


MODELATOARE XTRM ONLINE SRL ofera ca modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta constatata: inlocuirea produsului sau restituirea contravalorii produsului, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.


Pentru solicitarea garantiei, va rugam sa pastrati factura fiscala precum si chitanta primita de la curier in cazul platii ramburs sau confirmarea platii din extrasul bancar, in cazul platii online. Conform OG 34/2014 returul unui produs se poate realiza in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.” Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta ...”