Burtiera

Burtiera

35.00 lei
Cost transport 12,40 Lei
Livrare 24/48h
OTA_C.M.
in stoc
+
35.00 lei
  • Pinterest

Descriere Produs


Aceasta burtiera modelatoare tanga iti aduce doua beneficii majore intr-un singur produs: este discreta si poate fi purtata pe sub numeroase haine, are efect de aplatizare asupra abdomenului ceea ce iti confera o silueta mai definita si mai subtire dar si un abdomen mai plat. Este confectionata dintr-un material foarte elastic care face ca burtiera sa fie disponibila intr-o singura marime. Poti achizitiona acest produs in trei culori: alb, nude si negru, astfel incat sa gasesti varianta potrivita.

Aceasta burtiera modelatoare tanga este o lenjerie cu talie inalta care va defini foarte bine abdomenul in timp ce subtiaza talia. Materialul este foarte elastic si nu pune presiune pe formatiunile osoase si musculare din zona lombara, in timp ce asigura o remodelare estetica a corpului. De asemenea, cu ajutorul acestei lenjerii poti purta inclusiv tinutele in care ai nevoie de un chilot tanga, avand toate beneficiile acestui tip de lenjerie. Este disponibila in trei culori pentru o alegere mai usoara.Lenjerie modelatoare – chilot modelator tanga cu talie inalta, cu efect de subtiere.

Este confectionat dintr-un material confortabil, cu putere de absorbtie.

Materialul din care este confectionat este foarte elastic.

Chilotul este disponibil intr-o singura marime universala M/L/XL

Culori disponibile: alb, negru si bej(culoarea pielii).

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.